jueves, 30 de mayo de 2013

Revetlla de Sant Joan a la platja amb sopar i festa privada

Vine a celebrar la Revetlla de Sant Joan, la nit mes llarga i especial de l´any, a l´Hotel Cèsar i dóna la millor benvinguda a l´Estiu. Al costat de la platja, podreu disfrutar d´un deliciós sopar al restaurant La Fitorra i desprès, farem una gran festa privada amb música en viu  fins a les 2.30h de la matinada per ballar i prendre alguna que altra copa i  pels qui vulguin seguir la festa, tindreu accès lliure a la discoteca Daurada Beach Club. Tot això per només 35€. Anima´t i vine a passar un Sant Joan inolvidable.                                          

              !!!!!T´ESPEREM!!!!!

viernes, 24 de mayo de 2013

Hotel para bodas fin de semana

Lloga l´Hotel Cèsar tot el cap de setmana i celebra una fantàstica boda.

Hotel Cèsar és un hotel familiar de 3 estrelles ideal per la celebració de bodes. Situat molt a prop de la platja a Vilanova i la Geltrú, a 40Km. de Barcelona i a 7Km. de Sitges, ofereix la possibilitat de llogar tot l´hotel  durant  el cap de setmana per la celebració de la vostra boda, un dels dies mes important de la vostra vida. En un maravellós entorn marítim, l´Hotel Cèsar posa a la disposició dels vostres convidats 31 habitacions dobles, 3 habitacions amb saló i totes les seves intal.lacions, la piscina climatitzada  i amb hidromasatge, la sauna i el jardí tot això amb total privacitat. També podreu celebrar, si ho desitgeu, la cerimònia de l´enllaç a la terrassa de l´Hotel Cèsar. El banquet es celebrarà al Restaurant La Fitorra  amb unes fabuloses vistes al seu magnífic jardí on s´oferirà      l´aperitiu i a la piscina . L´hotel disposa d´un servei de decorador que s´encarregarà de decorar les taules i dels arreglos florals. L´indret junt amb el seu qualificat personal permetrà organitzar el vostre dia al detall tenint en compte tots els vostres desitjos. Podreu escollir entre uns magnífics menús fets a mida a partir de 60€. Per més informació podreu contactar amb la Joanaina Escalas (joanaina@hotelcesar.net).
Amb el lloguer de l´hotel s´inclou l´esmorzar, tots els serveis i el personal a la vostra disposició.

LLOGUER DE  L´HOTEL:

Temporada baixa:
(del 1 de novembre al 31 de març 2013)            2.200€

Temporada mitja:
(del 1 d´abril al 31 d´octubre 2013)*                 2.800€

*No inclou Juliol i Agost. Consultar preus i disponibilitat.

IVA inclòs
Tasa turística no inclosa en el preu. 0,50€. Abonar a recepció.

Aconseguireu la màxima comoditat pels vostres amics i familiars, estareu tots junts disfrutant de tota la jornada sense la preocupació d´haver d´agafar el cotxe.


Hotel Cèsar ofereix  extraordinàries promocions:

Si us caseu en divendres o diumenge tindreu un 10% de descompte.
Sempre que l´enllaç tingui un mínim de 80 persones us oferim la degustació  del menú per a 6 persones.
I per celebrar el vostre primer aniversari de casats, l´Hotel Cèsar us regala una nit d´estada.


lunes, 20 de mayo de 2013

Divendres 24 de Maig a les 19h

Hotel a la platja, Barcelona, Vilanova i la Geltrú. Hotel Cèsar - Restaurant La Fitorra.
Presentació dels llibres 'Transsexualitats. Altres mirades possibles', de Miquel Missé, i 'Dibuixant el gènere' escrit per Gerard Coll-Planas, il·lustrat per la Maria Vidal i amb pròleg de la Teresa Forcades. Ens hi acompanyaran l'Esther Nolla i en Jordi Valls