viernes, 12 de octubre de 2007

L'Ernest ha fet 2 anys!!!!



Felicitats Ernest!!!!

Respostes obertes de setembre 2007

Més varietat i rotació en els plats . Coques tot l'any, trilogies també.
Estimat client, cada principi de temporada fem un canvi de carta. La nostra filosofia és la cuina de mercat amb els productes autòctons de l'època. Aquest cap de setmana del 12 d'octubre hem començat amb la carta de tardor. Esperem que vingueu a tastar-la.
Respecte les coques i les trilogies, les mantenim tot l'any, ara bé, canviem els ingredients perquè els tomàquets a l'hivern no són tan bons com a l'estiu. Recomen tastar la coque de bistec rus.
Fil musical per ser un 10 en el servei. Una bona experiència per repetir, us ho asseguro. Gràcies per la sorpresa.
Ens alegrem molt que hagi tingut una bona experiència. Ens sap greu que li hagi faltat la música, la veritat és que el nostre Restaurant intenta ser diferent i tenir cura del silenci, de fet és dels pocs llocs on estar sense sentir música. Ara bé, és veritat que hi han hagut varis comentaris sobre la música, per aquest motiu voldriem proposar una votació a través del blog on cadascú sigui lliure de votar Música si o Música no.
Algún postre elaborat tipu tarta.
El volem informar que amb el canvi de carta també hem modificat els postres. Li recomenem la tarta de formatge i la tarta tatin.
Moltes gràcies a tots aquells que ens fan comentaris agradables i ens animen a continuar: " Perfecte!" , "Todo perfecto", " Personal de sala óptim", " Tot està bé"...

lunes, 1 de octubre de 2007

Entrega de certificats de qualitat turística



El passat dia 27 d'octubre, ens van donar el distintiu de qualitat turística a la casa Llotja de Mar de Barcelona.

En aquesta foto estic parlant en representació dels empresaris del Garraf.

Us animem a llegir la següent notícia.