miércoles, 20 de septiembre de 2017

Què és booking.com

www.bookings.com
Bon dia!
En aquest moment estic ja preparada per explicar-vos què és Booking.com , he pensat que molts de vosaltres creieu que esteu reservant directament a la web d'un hotel determinat, però el què esteu fent és reservant a través d'una empresa intermediària que es diu booking.com

Aquesta empresa és un dels grans monopolis d'internet, de fet, sempre que busqueu la paraula hotel la trobareu a dalt de tot, ella compra les paraules hotels, els noms dels hotels i el nom de les poblacions o destinacions. Per aquest motiu, hotels petits com el nostre Hotel Cèsar no pot competir amb ella per comprar el nom i estar a dalt de tot de google, així que a la força en hi hem de fer amics.

També haig de dir, que de tots els monopolis d'internet , és una de les millors empreses en quan a tracte. Això no treu que sigui un joc de forces i que booking sempre guanyi als hotelers. Quan reserveu a través d'ells, ells s'emporten una comisió molt gran, sempre és millor que ens truqueu directement. Encara els hotelers estem lliutant per poder oferir a la web preus més económics, però booking no ens deixa perquè ens demana paritat de preus. Si ens truqueu a nosaltres us ho agrairem, sobretot si ja sou clients habituals!!! Booking es queda amb els nostres clients fidels i de fa uns anys encà, paguem comisions pels nostres clients de tota la vida.

Us agrairiem que si voleu allargar l'estada aneu a recepció, també us podem allargar l'estada sense comisions. A més l'empresa intermediaria rarament paga impostos al nostre pais.

Una altra cosa que fa és que per captar clients, acostuma a donar propaganda una mica extranya i confusa, com que les cancelacions són gratis... Bé, la política d'una empresa no la pot decidir una multinacional externa, igual que la política de preus. Tot això a molts clients causa confusió.

Booking es queda també amb el contacte del client, és a dir, amb el teu email per enviar-te propaganda, el problema és que no ens el passa als hotelers i quan volem comunicar-nos amb vosaltres moltes vegades no ho podem fer.

Espero que entengueu una mica com va el món dels hotels a dia d'avui i que ajudeu a les petites empreses que sí que paguem impostos al nostre pais. Gràcies!

No hay comentarios: