lunes, 11 de febrero de 2008
El menú Xató boníssim
Ens agrada que hagi gaudit del menú del Gran Xató, nosaltres donem molt bon Xató perquè tot és de mercat i amb els ingradients que toquen per tradició. El Xató el fem escarola perruqueta o de cabell d'angel, aquesta és una escarola que es planta a Vilanova i per crèixer necessita unes atencions especials, és a més a més, l'única escarolo no amarga. La Salsa del Xató també està feta tota amb productes naturals del mediterrà. El què acompanya el plat, és tonyina fresca i bacallà fresc. Acabem el menú amb carn perquè aquest sigui un menú arrodonit. Moltes gràcies pel seu comentari, fins aviat.
Es la primera vez que hemos venido pero no sera la última. Seguir así, felicidades.
Muchas gracias por su felicitación, nos anima mucho ver que nuestros clientes estan contentos con el trato recibido. Esperamos verlos en la Fitorra muy pronto.
M'ha agradat i valoro molt que el servei ens hagi pogut atendre en català
Benvolgut client del restaurant, moltes gràcies per deixar la seva opinió al qüestionari. Ens fa il·lusió que valori el tracte en català, la nostra filosofia com a hotel i restaurant és respectar el nostre entorn i transmetre'l, per aquest motiu fem cuina de mercat, tenim vins del Penedès i atenem en català. Fins aviat.
Facin aquest qüestionari en català
Benvolgut client del restaurant, ens agrada que tingui sensibilitat per la llengua catalana. Volia dir-li que sempre entreguem el qüestionari en català i en castellà, sabem que el nostre error és
que a la portada no indica la llengua i sembla que sigui el mateix. No es preocupi, en la porpera impressió posarem la llengua a la portada
que a la portada no indica la llengua i sembla que sigui el mateix. No es preocupi, en la porpera impressió posarem la llengua a la portada
viernes, 25 de enero de 2008
Carnaval 2008 del 31 de gener al 6 de febrer 2008

Aquest dissabte dia 26 comencen les celebracions del Carnaval amb el Ball de Mantons.
El Carnaval de Vilanova és molt viscut per la gent del poble i fa molta il·lusió, és un carnaval màgic i diveritit.
Us animo a participar-hi.
Cliqueu aquí per més informació.
Etiquetas:
Notícies
Una Xatonada molt especial

El suplement èxit del Periòdico ens dedica aquesta setmana un article molt bonic del Restaurant la Fitorra.
A la foto podeu veure a Esther i Maite Nolla amb el Xef Alberto Escuder.
Etiquetas:
Premsa
Un altre any els millors de la comarca

Un any més la guia gourmetour ha valorat el Restaurant la Fitorra com el millor de la comarca.
Volem agrair el seu esforç al cheff Alberto Escuder, a la Maitre Cristina Chas i a l'excel·lent reposteria de Maite Nolla.
Esperem que vingueu a visitar-nos, val la pena!
Etiquetas:
Notícies
Suscribirse a:
Entradas (Atom)