lunes, 18 de junio de 2007

Comentaris mes de maig de 2007



Gràcies que durant el mes de maig, algun dels nostres clients va afegir als comentaris de les enquestes que faltava un cambiador de bebès , ens hem posat en marxa i a hores d'ara el cambiador de bebès ja està al WC de senyores de la recepció de l'hotel.

Estem encantats que els nostres clients omplin els qüestionaris de satisafcció que els entreguem a la sortida de l'hotel. D'aquesta manera podem anar comprovant l'estat dels nostres serveis i millorar les nostres instal·lacions. Moltes gràcies a tots aquells que ens estan ajudant.

Aquí us responem alguns dels vostres comentaris del mes de maig:

1. Ens van comentar que faltava una mica de música acord amb l'ambient del restaurant. Voliem aclarir que la filosofia que tenim de temple de somnis es basa sobre tot en el silenci. Avui en dia costa molt trobar restaurants, hotels i bars sense música, per aquest motiu no acostumem a tenir mai música ambient. De totes maneres, tenim en compte el comentari perquè entenem que a l'hivern quan hi ha poca gent al restaurant pot semblar que les converses s'entrellacen, per aquest motiu ho tindrem present de cara a l'hivern que ve.

2. Hi ha hagut algú que ens va dir que havia passat calor a l'habitació, volem aclarir que hem tret tots els edredons perquè no es passi més calor. De totes maneres, volem informar que totes les habitacions tenen aire condicionat independent i que , en cas de passar calor, sempre es pot encendre l'aire.

3. Agrair totes aquelles persones que en els seus comentaris ens han escrit que han passat uns dies formidables a l'hotel!

Gràcies a tots i a totes!

No hay comentarios: